Maltepe Gülsuyuspor şampiyon olmakta kararlı

Ligin ilk yarısını Başakşehirspor karşısında iki gollü galibiyet ile kapatan Gülsuyuspor, Gülsuyu Asım Kara Stadyumu’nda ikinci yarının ilk maçında grup sonuncusu Yeldeğirmenispor karşısında deplasmanda oynayacağı karşılaşma için Teknik Direktör Selçuk Sarıca’nın yönetiminde çalışmalarında devam ediyor.

Grup lideri Kartalspor’un 2 puan gerisinden takip eden Gülsuyuspor’da gerek yönetimin, gerek teknik kadronun, gerekse futbolcuların moralleri çok yüksek. Yoğun yağmura rağmen antremanlarda büyük çaba sarf eden futbolcular bu sezon sonunda şampiyon olarak gülen taraf olmak istiyorlar.



“Şampiyon olmak istiyoruz”…
Gülsuyuspor Teknik Direktörü Selçuk Sarıca futbolcularına çok güvendiğini söylerken “Takımın tamamı şampiyonluğa inanmış durumda. Fakat sizde biliyorsunuz ki inanç ile birlikte çok çalışmak ve disiplini olmak zorundayız. Önümüzde çok yoğun bir maç temposu var ve tüm maçlarımızı kazanarak şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” dedi.

“Yönetim, takım, taraftar, bütün Gülsuyu kenetlendik”…
Gülsuyuspor Kulübü yöneticilerinden de her türlü desteği aldıklarını belirten Teknik Direktör Selçuk Sarıca “Başkanımız Bayram Behram Kaçar ve tüm yöneticilerimiz de bizlere güveniyor. Başarılı olmamız için ellerinden geleni yapıyorlar. Ayrıca çok güçlü, çok hırslı ve bizleri hiç yalnız bırakmayan bir taraftar grubumuz var ki, onların tribünlerdeki enerjisini saha içerisinde bizler de hissediyoruz. Bu bize ve futbolcularımıza çok büyük güven veriyor. Yöneticilerimiz, takımımız ve taraftarlarımız kenetlenmiş durumdayız. Bir aksilik olmaz ise sezon sununda taraftarlarımız ile birlikte şampiyonluk kutlayacağız” derken futbolcularında aynı duygular içerisinde olduklarını açıkladı.

Tüm teknik ekip görev başında
Gülsuyuspor’un başarışının arkasında olan (soldan sağa) kaleci antrenörü Ali Yücel, yardımcı teknik direktör Orhan Can İlbağ, Teknik Direktör Selçuk Sarıca ve yardımcı teknik direktör Sercan Sarıca her antrenmanda görevlerinin başındalar ve futbolcuları takip edip tek tek ilgileniyorlar.

 

 

Asım Kara StadyumuBaşakşehirsporBayram Behram KaçarGülsuyusporKartalsporMaltepemanşetSelçuk Sarıca