Gülsuyuspor deplasmandan galip döndü

İstanbul Süper Amatör Ligi 4. grupta mücadele eden Gülsuyuspor takımı ligin 5. haftasında deplasmanda oynadığı Avcılar Belediyespor’u 3-1 yenerek 3 puan aldı.

Avcılar Belediye Stadı’nda oynanan maçta Gülsuyuspor’un gollerini Necati Öztük, Kerem Yılmaz ve Samet Türker Eraydın attılar.

Gülsuyuspor deplasmanda aldığı bu galibiyet 3 puanla 10 puana ulaşarak puan tablosunda averajla 2.sırada yer aldı. Gülsuyuspor Kulübü başkanı Bayram Behram Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri maçı izlemek için Avcılar Belediye Stadı’ nda tribünde yerlerini aldılar.

Gülsuyuspor Sportif Direktörü Tahir Polat “Bu sene ligde oynadığımız 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 10 puan averaj ile 2. sırada yer alıyoruz. İlerleyen hafalarda performansımızı artırarak şampiyonluk hedefimiz. Ligin 6. haftasında 28 kasım 2021 pazar günü kendi sahamızda Sancaktepespor takımını konuk edeceğiz. Bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Avcılar Belediye StadıAvcılar BelediyesporBayram Behram KaçarGülsuyusporKerem YılmazNecati ÖztükSamet Türker EraydınSancaktepesporTahir Polat